Mijn doel:
Een positieve verandering brengen in jouw leven. 

Zo’n 20 jaar ondersteun ik nu managers, directeuren en professionals als (freelance) secretaresse.  

Een talent dat ik heb ontdekt dankzij mijn vader. Toen ik dacht mijn zus achterna te gaan in de kinderopvang stelde hij mij de vraag: “wat wil JIJ?” 

“Van welke werkzaamheden word je blij?”  

We ontdekten samen dat secretaresse veel passender zou zijn. Ik koos op zijn advies voor de particuliere opleiding bij Schoevers en werkte er fulltime bij om de helft zelf te betalen. 

Meerdere dingen tegelijk doen is er sindsdien in gebleven want naast het freelance werk ben ik ook werkzaam als coach én heb ik diverse producten ontwikkeld om meer intuïtief en doelgericht te ondernemen. Dus als je denkt is ze nu coach of secretaresse.. Ik ben het allebei 😉 

Stephanie Osunwokeh

Tegenslagen gebruik ik als brandstof.

 

Het was een combinatie van een zware periode in mijn privéleven en de extra druk die ik als kostwinner voelde om te zorgen dat alles ook financieel op rolletjes bleef lopen wat maakte dat ik doorging. 

Totdat ik niet meer kon. 

Ik kwam thuis te zitten. Ik kon me nauwelijks concentreren, was alleen nog maar moe en kon niet meer het werk verzetten dat ik ooit zonder moeite deed. 

Er was weinig meer over van die ambitieuze duizendpoot die ik ooit was. De Stephanie die naast haar fulltime baan in de avonduren opleidingen volgde. Die regelmatig te horen kreeg dat het onmogelijk was om al die dingen tegelijkertijd te willen doen, maar die altijd wist te bereiken wat anderen als ‘onmogelijk’ bestempelde.  

Ik was zelfs ergens het gevoel kwijtgeraakt dat alles mogelijk was…

Ik leefde mijn leven, was vooral voor anderen bezig en vergat daardoor mezelf. Mijn drive en ambitie hielden me op de been, maar zorgden er ook voor dat ik over mijn grenzen heen ging. 

Sinds ik moeder ben voel ik nog sterker dat ik niet zo’n mama wil zijn die op zondag het vlees komt snijden en de rest van de week onzichtbaar is. Als ondernemer is dit voorkomen een nog grotere uitdaging, want je hebt een passie voor je werk en hebt eigenlijk 6 functies in 1.  

Bovendien heb je als ondernemer én als ouder te maken met oordelen van anderen. Er wordt verwacht dat je als ondernemer 24/7 aan het werk bent, maar als ouder moet je ook altijd voor je kinderen klaarstaan. Zie dat maar eens goed te doen.  

Ik ben hier om je te vertellen dat het anders kan. Dat jouw zakelijke droom een haalbaar doel kan worden zonder dat je met een schuldgevoel naar je kinderen zit. En dat het wel degelijk mogelijk is om deze twee fulltime rollen (plus alle andere rollen die je hebt) op een prettige manier te combineren.

Carrière willen maken vind ik fantastisch, maar het mag wat mij betreft nooit ten koste gaan van je gezin of jezelf.  

KIES Company

Intuïtief en doelgericht 

ondernemen

Als coach, mentor en sparringpartner combineer ik mijn creativiteit met mijn 20+ jaar ervaring met plannen & organiseren. Ik vind het belangrijk resultaatgericht te werken en tegelijkertijd de flexibiliteit van de dag vast te houden, want een leven is meer dan een planning.  

Ik werk graag samen met dienstverlenende ondernemers die klantgerichtheid hoog in het vaandel hebben staan, maar daarnaast ook aan hun eigen bedrijf willen werken én tijd voor hun gezin en zichzelf belangrijk vinden. 

Wat je echt over mij moet weten is dat ik mezelf altijd overbodig wil maken. Ik geef de handvatten en jij pakt het stuur! 

ERVARING
5/5
"Dankzij jouw coaching kon ik voor het eerst sinds tijden weer eens echt werken aan wat ik wilde bereiken met DrsPee. Daar ben ik echt heel blij mee. Het heeft me verder gebracht op mijn pad."
Martha Pelkman
Internetbureau DrsPee
Winkelmand 0

You cannot copy content of this page