Minder ondernemers die binnen 3 jaar weer moeten stoppen omdat ze het niet redden met al die uren die ze maken. Dat zou fantastisch zijn!

KIES Company is ontstaan vanuit de wens om meer te willen betekenen met de kennis en kunde die ik heb opgedaan in mijn jarenlange ervaring als secretaresse en in mijn eigen leven. Ik ben niet zomaar een ervaringsdeskundige die uitlegt wat mij heeft geholpen en de ondernemer dat letterlijk over laat nemen. Ik geloof in een eigen werkwijze voor iedereen.  

KIES biedt heldere kaders. 

Kaders In Elke Situatie. En dat bewijst zich doordat niet alleen ondernemers baat hebben bij deze werkwijze, maar ook mensen in loondienst en thuisblijfouders. 

De reden dat KIES Company zich richt op ondernemers is omdat in de ondernemerswereld nóg meer dan in de rest van de wereld benadrukt wordt dat hard werken (lees meer dan fulltime) noodzakelijk is om een succes te maken van je bedrijf. Ik geloof echter in de juiste dingen doen en niet in meer dingen doen. En een gezonde balans tussen werk en privé is noodzakelijk om op lange termijn succes vol te houden.  

De focus ligt heel vaak op to do lijsten. Acties die gedaan moeten worden. Maar een goede planning is meer dan alleen een to do lijst.

MarketingTolk podcast met Irene van Cappellen over kanalen kiezen en meer - 7 maart 2022

Artikel RTL Nieuws over vrouwen die NIET minder zijn gaan werken nadat ze moeder zijn geworden

”Blijkbaar is wat wij doen nog bijzonder. Maar dit is hoe wij het willen, dus dit is hoe wij het doen.

Dat is het belangrijkst, denk ik: de keuze maken die bij jullie past, en daarover in gesprek blijven met elkaar. Andere ouders hebben misschien een oordeel, maar laat je dat niet aanpraten. Als traditioneel voor jou prima is, helemaal goed. Zo niet, dan doe je het anders. Durf voor je eigen keuzes te staan. Je hoeft buitenstaanders niet tevreden te houden, het gaat om jou en je gezin.”

Podcast interview voor de serie Goed Werk van Yris over mijn ervaring met pesten - juni 2021

Artikel op Evajinek.nl - september 2020. Onderhandelen als een pro

Zo ging ook zzp’er Stephanie Osunwokeh-van Buitenen (33) te werk. “Toen ik net begon als interim secretaresse, was mijn uurtarief 50 euro. Een van mijn opdrachtgevers liet weten écht niet meer dan 48 euro te kunnen betalen. Ik wilde de klus daarop niet laten stuklopen en ging akkoord, maar hield er een vervelend gevoel aan over. Toen ze me later eens benaderden met een nieuwe opdracht, had ik meer ervaring en had ik mijn uurtarief net verhoogd naar 55 euro. Ik zei: prima, maar dit is mijn nieuwe tarief en ik ga niet onderhandelen. Ze gingen meteen akkoord. Ik wist dat ik genoeg waarde bood om die prijs te vragen, en waarschijnlijk straalde ik dat ook uit.” 

Artikel in Libelle - april /mei 2020 over liefde als werkwoord.

Artikel op Evajinek.nl – mei 2020. Over de verdeling van huishouden en werk

”Ik vind het fijn om mijn uren over de hele week uit te smeren, zodat ik doordeweeks tijd met mijn dochters kan doorbrengen en ze bijvoorbeeld kan verrassen door ze van school te halen. Op die dagen werk ik dan ‘s avonds nog even door.” 

Artikel in tijdschrift ProfNail - januari 2020. Over goede voornemens en blijven werken aan jezelf

Artikel op Metronieuws.nl – november 2019. Over vakantie in eigen land

”In het verleden ben ik wel naar het buitenland op vakantie geweest, maar ik ben niet zo’n type dat in het buitenland cultuur gaat snuiven. Dus ik bedacht me op een gegeven moment dat dat luieren wat ik het liefst doe, ook gewoon in Nederland kan. Voor mij gaat het erom dat ik in een andere omgeving ben. Dat heb je in Nederland ook.”

Artikel op de website van Trouw – november 2019. Over Sinterklaas

“Ik zeg altijd je mag alles op je verlanglijst zetten, maar ik kan niet beloven dat Sinterklaas dat ook voor je koopt.” 

”En wat als ze teleurgesteld zijn over een cadeau dat ze niet hebben gekregen “Dan leg ik de focus op wat ze wél hebben gekregen en leg uit dat ze wat er overblijft van hun verlanglijstje altijd op hun verjaardagslijstje mogen zetten.” 

Business Women Nederland – gastblog mei 2019: een goede werk-privé balans is dichterbij dan je denkt

Ter ondersteuning van publicaties stel ik foto’s beschikbaar aan pers en media onder voorwaarde dat de fotograaf vermeld wordt. 

Voor meer informatie, foto’s of een inhoudelijke reactie neem contact op via:
Stephanie Osunwokeh – van Buitenen
Email: stephanie@kiescompany.nl
Telefoon:  06 – 51245287

Andere kanalen:
Instagram: https://www.instagram.com/kiescompany.stephanie/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/stephanie-osunwokeh/ 

Winkelmand 0

You cannot copy content of this page