Vrijheid van ondernemen

“Ik wil echt een positieve verandering brengen in iemands leven. Voor minder doe ik het niet.” 

Ruim 15 jaar ondersteunde ik managers, directeuren en professionals als secretaresse.  

Een talent dat ik heb ontdekt dankzij mijn vader. Toen ik dacht mijn zus achterna te gaan in de kinderopvang stelde hij mij de vraag:
“wat wil 
JIJ?” 

“Van welke werkzaamheden word je blij?”  

We ontdekten samen dat secretaresse veel passender zou zijn. Ik koos op zijn advies voor de particuliere opleiding bij Schoevers en werkte er fulltime bij om de helft zelf te betalen. Meerdere dingen tegelijk doen is er sindsdien in gebleven ;-) 

Stephanie

In 2016 ging het mis...

Het was een combinatie van een zware periode in mijn privéleven en de extra druk die ik als kostwinner voelde om te zorgen dat alles ook financieel op rolletjes bleef lopen wat maakte dat ik doorging. 

Totdat ik niet meer kon. 

Ik kwam thuis te zitten. Ik kon me nauwelijks concentreren, was alleen nog maar moe en kon niet meer het werk verzetten dat ik ooit zonder moeite deed. 

Er was weinig meer over van die ambitieuze duizendpoot die ik ooit was. De Stephanie die naast haar fulltime baan in de avonduren opleidingen volgde. Die regelmatig te horen kreeg dat het onmogelijk was om al die dingen tegelijkertijd te willen doen, maar die altijd wist te bereiken wat anderen als ‘onmogelijk’ bestempelde.  

Ik was zelfs ergens het gevoel kwijtgeraakt dat alles mogelijk was…

Het sloop er gewoon in: ik leefde mijn leven, was vooral voor anderen bezig en vergat daardoor mezelf. Mijn drive en ambitie hielden me op de been, maar zorgden er ook voor dat ik over mijn grenzen heen ging. 

Sinds ik moeder ben voel ik nog sterker dat ik niet zo’n mama wil zijn die op zondag het vlees komt snijden en de rest van de week onzichtbaar is. Als zzp’r is dit voorkomen een nog grotere uitdaging, want je hebt een passie voor je werk en hebt eigenlijk 6 functies in 1.  

Bovendien heb je als ondernemer én als ouder te maken met oordelen van anderen. Er wordt verwacht dat je als ondernemer 24/7 aan het werk bent, maar als ouder moet je ook altijd voor je kinderen klaarstaan. Zie dat maar eens goed te doen.  

Ik ben hier om je te vertellen dat het anders kan. Dat jouw zakelijke droom een haalbaar doel kan worden zonder dat je met een schuldgevoel naar je kinderen zit. En dat het wel degelijk mogelijk is om deze twee fulltime rollen op een prettige manier te combineren.

Carrière willen maken vind ik fantastisch, maar het mag wat mij betreft nooit ten koste gaan van je gezin of jezelf.  

En daar was KIES Company !

KIES Company is een lang gekoesterde droom die ik tijdens die donkere periode in 2016/2017 besloot waar te maken omdat ik aan alles voelde dat ik juist dan weer volledig zou herstellen. 

Als coach, mentor en sparringpartner combineer ik mijn creativiteit met mijn 15+ jaar ervaring met plannen & organiseren. Ik vind het belangrijk resultaatgericht te werken en tegelijkertijd de flexibiliteit van de dag vast te houden, want een leven is meer dan een planning.  

Ik werk graag samen met dienstverlenende ondernemers die klantgerichtheid hoog in het vaandel hebben staan, maar daarnaast ook aan hun eigen bedrijf willen werken én tijd voor hun gezin en zichzelf belangrijk vinden. Mijn doel is altijd mijn klanten beter/rustiger/met meer vertrouwen achterlaten dan toen ze bij me kwamen. 

Hiervoor gebruik ik onder andere mijn eigen KIES-methode. Het is een unieke methode die jou in korte tijd helpt een plan te maken, focus te krijgen en met overzicht en rust je bedrijf uit te bouwen. Zodat jij bereikt wat je oorspronkelijk wilde, zonder dat dit ten koste gaat van jezelf en je privéleven. 

Ben jij er klaar voor om echt te gaan knallen met je bedrijf zonder jezelf over de kop te werken? 

Plan dan vandaag nog een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.
 

Wat je echt over mij moet weten is dat ik mezelf altijd overbodig wil maken. Ik geef de handvatten en jij pakt het stuur! 

Winkelmand 0

You cannot copy content of this page