Stephanie in een notendop

Ambitieus
Dromer
Koppig
Stier 
33 jaar
Getrouwd
2 dochters
Flexibele planner
Denkt in mogelijkheden
Krijgt zelfs kinderen aan de spruitjes

Ondernemers helpen hun ambities waar te maken met overzicht, rust en balans zodat het halen van doelen niet ten koste gaat van henzelf en hun privéleven.

Dat is waar ik me vol voor inzet omdat ik weet dat worstelen met die volle agenda, een lange to do lijst en weinig tijd voor jezelf hebben niet nodig is. Omdat ik weet wat het belang is van goed voor jezelf zorgen. 

Ik deed alles voor iedereen, ten koste van mezelf.

Het was een combinatie van een zware periode in mijn privéleven en de extra druk die ik als kostwinner voelde om te zorgen dat alles ook financieel op rolletjes bleef lopen.

Dus ging ik door… Totdat ik niet meer kon.

Ik kwam thuis te zitten. Ik kon me nauwelijks concentreren, was alleen nog maar moe en kon niet meer het werk verzetten dat ik ooit zonder moeite deed.

Er was weinig meer over van die ambitieuze duizendpoot die ik ooit was. De Stephanie die naast haar fulltime baan in de avonduren opleidingen volgde. Die regelmatig te horen kreeg dat het onmogelijk was om al die dingen tegelijkertijd te willen doen, maar die altijd wist te bereiken wat anderen als ‘onmogelijk’ bestempelde.

Ik was zelfs ergens het gevoel kwijtgeraakt dat alles mogelijk was…

Het sloop er gewoon in: ik leefde mijn leven, was vooral voor anderen bezig en vergat daardoor mezelf. Mijn drive en ambitie hielden me op de been, maar zorgden er ook voor dat ik over mijn grenzen heen ging.

Prioriteiten, keuzes en planning

Ik kreeg mijzelf weer ‘back on track’. Met de talenten waarmee ik als secretaresse mijn managers ondersteunde bij het behalen van resultaten: doelen bepalen, plannen, organiseren en gefocust aan de slag.

Ik stond bewust stil bij wat ik echt heel graag wilde. Ik maakte keuzes, hoe moeilijk en confronterend sommige ook waren. Ik zorgde voor heldere prioriteiten, overzicht en een goede planning. En daarmee kwamen de rust én de energie weer terug.

Kortom: ik legde een goede fundering om mijn tijd op de juiste manier aan mijn werk, mijn gezinsleven, maar ook aan mijzelf te besteden.

Tegenwoordig ben ik weer die duizendpoot die heel veel tegelijkertijd doet. Maar zonder ooit ‘druk’ te zijn. Want je gelooft het misschien niet, maar ik ben een ‘luie’ ondernemer!

KIES!

KIES Company is de lang gekoesterde droom die ik tijdens die donkere periode besloot waar te maken omdat ik aan alles voelde dat ik juist dan weer volledig zou herstellen.

Mijn eigen ervaring als ondernemer en bezige bij bundel ik met de ervaring die ik opdeed in de 15 jaar die ik als secretaresse werkte. Nu help ik als business en lifecoach dienstverlenende ondernemers zoals jij hoe zij overzicht, rust en balans vinden én houden in hun volle ondernemersleven.

Ik gebruik daarvoor mijn eigen KIES-methode. Het is een unieke methode die jou in korte tijd helpt een plan te maken, focus te krijgen en met overzicht en rust je bedrijf uit te bouwen. Zodat jij kunt bereiken wat je oorspronkelijk wilde, zonder dat dit ten koste gaat van jezelf en je privéleven.

En je weer het gevoel terug krijgt dat alles mogelijk is. Want: You can have it all. You just have to define your all.

Ben jij er klaar voor om echt te gaan knallen met je bedrijf zonder jezelf over de kop te werken?

Neem dan vandaag nog contact met me op.

KIES Company  ©  2019 – 2021 PrivacyverklaringCookieverklaring
Pas cookie instellingen aan

KIES Company | Den Haag | 06 – 51 24 52 87 | Kvk Nummer: 68049404 | BTW-ID: NL001551009B68