succesvol ondernemen én gelukkig leven

Je wilt (weer) die ondernemer zijn met vrijheid en flexibiliteit

Vrijheid, dat was één van de redenen om voor jezelf te beginnen. Flexibel zijn om zo het maximale uit jezelf en uit je leven te halen.
In de praktijk ziet dat er anders uit. Verplichtingen naar je klanten, naar je gezin, naar familie en vrienden en natuurlijk naar jezelf en je bedrijf. Je hebt continu het gevoel in de 'survival mode' te staan.
Dat kan anders!

Wat we gaan doen:

Wat de training jou oplevert:

In 5 weken ben je helemaal back on track! Na de training Succesvol Ondernemen én Gelukkig Leven:

  • heb je een planning die voor je werkt 
  • heb je de tijd om niet alleen ‘in’ maar ook ‘aan’ je bedrijf te werken
  • heb je tijd voor je bedrijf én voor je partner en gezin.
  • heb je de touwtjes weer stevig in handen.
  • kun je écht ontspannen, zonder een vol hoofd.

De besparing van gemiddeld 4 uur per week kun je inzetten zoals jij dat wilt. Stel dat je die gebruikt voor marketing en sales. Hoeveel meer klanten kun je dan binnenhalen? Of misschien heb je wel genoeg klanten en wil je de tijd juist liever aan je gezin of aan je hobby besteden. Alles is mogelijk. 
  •  

Deze ondernemers gingen je al voor:

Wilma

''Ik heb besloten de training bij Stephanie te doen omdat ik moeite had met het aanbrengen van structuur in mijn werkdagen. Als zelfstandig ondernemer moet je jezelf managen. Dat gaat me nu beter af dan voordat ik aan de training begon. De grootste eye opener was voor mij de module Mindset. Tijdens die module bleek hoeveel energie er bij mij weglekte door een gebrek aan zelfvertrouwen. Daar heeft Stephanie me een heel stuk verder mee geholpen. Ik raad deze training dan ook van harte aan aan ondernemers wier productiviteit en/of creativiteit wordt gehinderd door perfectionisme.''

Wilma Stolk
Effectieve Content
Bob

"Lekker helder allemaal. En zonder gezweef en gedoe. Erg prettig. En ik kon er ook meteen al wat ruimte mee scheppen in het volle hoofd! Ik ga deze planningsstrategie doorzetten de komende maanden. Eens zien of die ruimte en het broodnodige overzicht verder kunnen groeien."

Bob Schwarze
Theater Branoul
Hans Swaep

''Ik heb al diverse planning ‘systemen’ gehad met zeer wisselende, maar zonder uitzondering teleurstellende resultaten. Vooral teleurstellend omdat ik vrijwel altijd achter de feiten aanliep, telkens mijn goede voornemens hernieuwde als ik weer eens een just-in-time traject achter de rug had en er maar niet in slaagde mijn gemaakte planningen te volgen. Stephanie’s methode werkt! Niet omdat het een opgelegde methode is, maar omdat ze werkt met jouw vaardigheden.''

Hans Swaep
H-Swaep illustratie en grafisch ontwerp
Maureen

''Ik heb veel baat bij de doen-dumpen-delegeren-doorschuiven lijsten. Dat geeft voor mij veel structuur. Nu in de praktijk blijven brengen/blijven gebruiken. Zeer handig voor ondernemers die ook elke dag van alles doen (druk zijn), maar geen duidelijke structuur hebben. Bedankt voor deze training Stephanie!''

Maureen Duin
Druivenstok
web-23

Over mij 

Als ondernemer en kostwinner weet ik maar al te goed hoe lastig het soms is om de balans te vinden tussen het zakelijke leven en je privéleven. Je wilt je klanten helpen, geld verdienen, aan je bedrijf werken, tijd met je gezin doorbrengen én je wilt ook nog ergens een moment voor jezelf creëren.

Door mijn persoonlijke ervaring te combineren met al mijn kennis van plannen, organiseren én de valkuilen die er zijn, heb ik de KIES methode kunnen ontwikkelen. Deze methode loopt als rode draad door mijn bedrijf en gebruik ik zelf ook dagelijks om het beste uit mezelf en mijn bedrijf te halen.  

Wat andere ondernemers over mij zeggen

Josè Flaton
Josè FlatonFlaton Makelaars Taxateurs | ZZP Oostland
Lees verder
''Stephanie deelt heel veel kennis. Zij doet dit op zeer duidelijke en prettige manier. Ik zal Stephanie zeker aanbevelen bij zzp'ers die een zetje in de rug nodig hebben om al hun werkzaamheden, zowel zakelijk als privé op een rij te krijgen. Dank je wel Stephanie.''
Richard Gregoire
Richard GregoireGregoire Mediation
Lees verder
''Stephanie heeft een positieve kijk op het leven en denkt in mogelijkheden. Ze beschikt over de vaardigheden om je out of de box te laten denken. Daarbij is het ook gewoon een heel aardig mens met een enorm doorzettingsvermogen. Dus zoek je een professional die jou rust kan geven zodat je je kunt focussen op hetgeen waar jij goed in bent dan kan ik Stephanie van harte aanbevelen.''
Hans Swaep
Hans SwaepH-Swaep Illustratie en Grafisch ontwerp
Lees verder
''Ik ben ècht onder de indruk van de relaxte doch doortastende aanpak van Stephanie. Zij heeft vaardigheden en talenten die ik eigenlijk al had weten te activeren en mij daarmee laten zien dat zelfs ik mijn activiteiten kan structureren. Eigenlijk heeft Stephanie’s methode mij heel eenvoudig laten zien hoe ik structuur aan kan brengen en een planning kan maken die mij past. Die voor mij werkt en die ik gemakkelijk kan implementeren. Simpelweg door me te laten zien hoe ik mijn sterke kanten op dat gebied in kan zetten in plaats van door mijn zwakheden te benoemen.''
Previous
Next

Veelgestelde vragen

Internet, een mailadres, een moment voor jezelf als je de opdrachten uit gaat werken, lef om naar jezelf te kijken, pen en papier (of digitaal notitieblok) en een kop koffie of thee  🙂

Mijn werkwijze staat bekend als kort en krachtig. Ook deze 5-weekse zal je weinig tijd gaan kosten. Reken op gemiddeld 10 minuten per les. Je kunt een vast moment per week inplannen om aan de slag te gaan met de hele module of iedere dag een stukje doen. Wat jou het beste uitkomt. Daarnaast spreken we een vast moment in de week af waarop we even bellen.

Je krijgt toegang tot de online leeromgeving. Deze toegang houd je zolang de training bestaat zodat je er later nog eens naar kan kijken. 

Nee. De modules plan je zelf in. De incheckmomenten zijn 1:1 en plannen we in overleg samen in. 

Heb je andere vragen? Stel ze dan via onderstaand formulier.

Stephanie Osunwokeh – van Buitenen

06 – 51 24 52 87

KIES Company  ©  2020