Online training

Wil jij een planning die je wél bij kunt houden?

De focus ligt heel vaak op to do lijsten. Acties die gedaan moeten worden. Maar een goede planning is meer dan alleen een to do lijst.

"Met alleen een to do lijst kom je er niet "

ERVARING
5/5
"Ik heb al diverse planning ‘systemen’ gehad met zeer wisselende, maar zonder uitzondering teleurstellende resultaten. Vooral teleurstellend omdat ik vrijwel altijd achter de feiten aanliep, telkens mijn goede voornemens hernieuwde als ik weer eens een just-in-time traject achter de rug had en er maar niet in slaagde mijn gemaakte planningen te volgen. Stephanie’s methode werkt! Niet omdat het een opgelegde methode is, maar omdat ze werkt met jouw vaardigheden."
Hans Swaep
H-SWAEP Illustratie en grafisch ontwerp

Deze training is voor jou als je meer tijd, rust en plezier wilt in het ondernemen én met je gezin. 

ERVARING
5/5

Irene heeft haar weekend terug

Wat is de training succesvol ondernemen en gelukkig leven?

Online training

Module 1. Kijken naar de toekomst
Module 2. Mindset
Module 3. Inventariseren
Module 4. Elke taak op de juiste lijst
Module 5. Structureren en vasthouden

Win-win-win

Kort samengevat

Ja ik start vandaag met tijd besparen!

Internet, een mailadres, een moment voor jezelf als je de opdrachten uit gaat werken, lef om naar jezelf te kijken, pen en papier (of digitaal notitieblok) en een kop koffie of thee  

Mijn werkwijze staat bekend als kort en krachtig. Ook deze online training kost je weinig tijdGemiddeld 10 minuten per les. Plan een vast moment per week voor een hele module of per dag voor een les 

Je krijgt toegang tot de online leeromgeving. Deze toegang houd je zolang de training bestaat zodat je er later nog eens naar kan kijken.  

Nee. Je doet deze training in je eigen tempo en wanneer het jou uitkomt. Plan de lessen wel in zodat je ze niet vergeet en voorkom dat de waan van de dag het weer overneemt.  

Winkelmand 0