Jouw zakelijke personal trainer

Het is tijd voor de écht belangrijke zaken

Écht dingen gedaan krijgen, werken aan je langetermijndoelen en eindelijk loskomen van die enorme to do lijsten waar je maar niet doorheen komt. 

Meer rust in je hoofd én in je actielijst.

Het enige wat jij hoeft te doen is komen opdagen.  

Wat we gaan doen:

Wat dit lidmaatschap jou oplevert:

Doordat de begeleiding verweven zit in je dagelijkse werk, krijg je zeer concrete en persoonlijke feedback.

Hierdoor groei je als mens en als ondernemer en kun je het jezelf makkelijker maken.

Voordelen: 

  • Je krijgt meer focus.
  • Je ontdekt waar je valkuilen liggen én hoe je die kunt omzeilen.
  • Je boekt sneller resultaten.
  • Je houdt tijd over voor andere belangrijke zaken. 
  • Je krijgt weer plezier in je werk.

Deze ondernemers doen/deden al mee:

Moniek van Marle
Moniek van MarleMoniek van Marle administraties en belastingen
Lees verder
''De combinatie van zelf aan de slag gaan met een coach én ook de doelen en uitdagingen van mede-ondernemers te volgen en daarover te kunnen sparren leken mij heel leerzaam. Nu ik een paar weken met Stephanie en mijn groepje bezig ben merk ik al veel vooruitgang bij mezelf. Ik begin elke dag met mijn mail en uren te verwerken, en bekijk welke acties ik die dag ga doen. Elke week delen we in ons groepje onze weekdoelen, dat heeft me al bij een aantal lastige klussen geholpen om me er toch toe te zetten om het die week te gaan doen. En ik heb nu al veel meer inzicht in welke kant ik op wil gaan met mijn onderneming. Stephanie benadert ons op de afgesproken momenten om te peilen hoe het met je doelen gaat en vraagt proactief of ze je nog ergens bij kan helpen. Ook stelt ze mij de juiste vragen om na te denken over mijn gedrag, zodat je zelf ook tot een oplossing en meer inzicht kunt komen. Ik ben heel erg blij dat ik mezelf dit abonnement heb gegund, en ik ga nog wel een tijdje door met de hulp van Stephanie!”
Mark Spermon
Mark SpermonUpward Online
Lees verder
''Ik ben nu een tijdje lid van de Accountability Partners in Business community van Stephanie. Het helpt me heel erg om elke week mijn weekdoelen en taken helder te formuleren, in te plannen en uit te voeren waardoor ik meer voor elkaar krijg. Stephanie houdt de vinger aan de pols en stelt gerichte vragen om doelen scherper te formuleren om zo meer te doen in minder tijd.''
Sjoukje Bakker
Sjoukje BakkerProfbloggers
Lees verder
''Wat ik ideaal vind aan het abonnement is dat het me helpt mijn gedachten te ordenen. Sowieso al omdat ik hiermee een duidelijke reden heb om een lijstje te maken van mijn prioriteiten. Maar ook omdat er iemand mee kijkt. Het gebeurde voorheen heel vaak dat ik een in mijn hoofd logische planning had gemaakt, die in de praktijk direct vastliep. Nu ik mijn planning deel met Stephanie, krijg ik direct feedback op de te grote en/of onlogische stappen. En dat zorgt ervoor dat ik veel gerichter en efficiënter aan de slag ga.''
Martha Pelkman
Martha PelkmanInternet- en tekstbureau Drs. Pee
Lees verder
''Ik ben echt stappen verder gekomen en houd zelfs tijd over nadat ik met Stephanie heb gewerkt. Ik werkte voorheen altijd erg reactief: er kwam een mailtje binnen en dat ging ik beantwoorden, dan deed ik weer wat anders en dan kwam er een ander mailtje en ook dan werkte ik dat mailtje meteen af. Stephanie heeft me geleerd hoe ik dit beter kan aanpakken en pro-actiever kan gaan werken. Ze heeft me geholpen met prioriteiten stellen, werken in blokken en ook nog eens tijd overhouden om aan mijn bedrijf te werken in plaats van alleen maar voor mijn bedrijf. Haar accountability abonnement heeft me veel gebracht.''

Jouw zakelijke personal trainer:

Stephanie Osunwokeh - van Buitenen

 

Als ondernemer en kostwinner weet ik maar al te goed hoe lastig het soms is om de balans te vinden tussen het zakelijke leven en je privéleven. Je wilt je klanten helpen, geld verdienen, aan je bedrijf werken, tijd met je gezin doorbrengen én je wilt ook nog ergens een moment voor jezelf creëren.

Door mijn persoonlijke ervaring te combineren met al mijn kennis van plannen, organiseren én de valkuilen die er zijn, heb ik de KIES methode kunnen ontwikkelen. 

Deze methode loopt als rode draad door mijn bedrijf en gebruik ik zelf ook dagelijks om het beste uit mezelf en mijn bedrijf te halen.  

En dat gun ik jou ook. 

Geef jezelf de ruimte om de potentie die al in je zit eruit te laten komen. 

KIES Company  ©  2019 – 2021 PrivacyverklaringCookieverklaring
Pas cookie instellingen aan

KIES Company | Den Haag | 06 – 51 24 52 87 | Kvk Nummer: 68049404 | BTW-ID: NL001551009B68